• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Cégünkről

 

Sirha 2018 Budapest

Regisztrálj ingyenes belépőt az alábbi link segítségével:

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L0100981ED6A

És találkozzunk a Hungexpon!

Óriási akciókkal várunk mindenkit, előértékesítés már megkezdődött.

Képtalálat a következőre: „sirha 2018”

 

NAPONTA ÚJ AKCIÓKKAL VÁRJUK ÖNÖKET

 

SZEMÉLYESEN ÜZLETÜNKBEN,

 

AMIT FACEBOOK OLDALUNKON ÉS

 

WEBOLDALUNKON AZ AKCIÓK FÜL ALATT 

 

TESZÜNK KÖZZÉ!

 

 

 

SZAKTANÁCSADÁS ÉS SZERVIZHÁTTÉR

 

Csúcsminőségű olasz vendéglátóipari gépek magyarországi gyári képviselete. Isa fagylalt -és süteményespultok, LaCimbali kávégépek, Bras jégkása -és lágyfagylaltgépek, italhűtők, Brema jégkocka -és jégdaragépek, Telme fagylaltfagyasztó és pasztörizálógépek nagy választékban. Komplett kávézó, étterem és cukrászda berendezés, szaktanácsadás és szervizelés.

                                                                                       

PÁLYÁZATOKHOZ,HITELEKHEZ ÁRAJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK!

 

 

Megbízható társ a vendéglátásban!

Megbízható társ a vendéglátásban!Éppen új vállalkozás beindításán gondolkodik, vagy már meglévő vendéglátóhelyén szeretné korszerűsíteni a berendezést? Jó lenne, ha olyan megoldásokat választhatna, amelyek valóban magas minőséget képviselnek, és még akár válogatni is módja lenne a számos lehetőség közül? Akkor mindenképp tekintse meg ajánlatainkat!

Elsődleges profilunk a különféle vendéglátóipari gépek értékesítése, melyekkel hatékonnyá és biztonságossá teheti üzletét. Hatalmas választékkal rendelkezünk, így megtalálhatja nálunk az ipari sütőtől kezdve, a fagylaltkészítő gépen át, egészen a kávédarálóig a különféle hasznos eszközök és gépek teljes arzenálját, melyek minden esetben csúcsminőséget képviselnek! Célunk, hogy megrendelőinknek olyan megoldásokat biztosíthassunk, amelyek valóban a segítségükre lesznek mindennapi munkájuk során!

Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg bátran kínálatunkat, és válassza ki azt a terméket, amely a legjobban megfelel igényeinek! Ha pedig kérdése lenne valamely ajánlatunk kapcsán, akkor se habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal!

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.

Andretti
Telefon: +36 1 399-4040
E-mail: andretti@andretti.hu
Cím: 1044 Budapest, Váci út 13.