• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Telme lágyfagylalt gép - fagylaltfagyasztó - fagylalt pasztörizáló - krémfőző - tejszíngép

 

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKAT! 061-399-4040 - SAJÁT SZERVÍZ - NAGY ALKATRÉSZRAKTÁR - KISZÁLLÍTÁS - BEÜZEMELÉS - TANÁCSADÁS - MEGTÉRÜLÉSI PROGNÓZIS

 

Pratica vertikális fagylaltfagyasztók 

Minőségi gépet reális áron. A Pratica vertikális fagylaltfagyasztó sorozat vertikális cilinderrel rendelkezik, mely fontos előnyökkel látja el a gépet: könnyű feltöltés, folyamatosan látható termék készítés közben. A fagylaltot hatékonyan keveri a fagyasztás során. A keverőlapát felfelé tolja a terméket, aztán a gravitáció lefelé viszi újra, a gyártási ciklus végén a fagylalt automatikusan kiadagolódik.

Két gyártási ciklusa van: az időszabályozott ciklus magas minőségű fagylalt gyártását teszi lehetővé gyorsan, amíg a hőmérséklet ciklus minden esetben ugyanazt a minőséget eredményezi bármilyen mennyiség esetén.
 
Pratica fagylaltfagyasztó gép
Pratica 15-25 fagylaltfagyasztó (25 Lt/h)
Pratica 35-50 fagylaltfagyasztó (50 Lt/h)
Pratica 42-60 fagylaltfagyasztó (60 Lt/h)
  

árajánlatkérés

 

TÖBB VERTIKÁLIS FAGYLALTFAGYASZTÓ GÉP KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

Pasto pasztörizáló gépek

A TELME világszerte elismert pasztörizálói kiváló minőségű anyagokból, alkatrészekből készülnek.

A pasztörizálók védik a hozzávalók organoleptikus tuljadonságait. A gép közvetett hőkezeléssel működik, élelmiszer biztos hővezető folyadékkal. Ez további előnyökhöz vezet:

-          az ízesítők jobb kihasználása

-          stabilizátorok és száraz alkotórészek hidratálása

-          cukrok feloldódása

-          zsírok felolvadása és egységes szuszpenziója a keverékben

-          stabilabb emulzió

A keverék hőkezelése 85°C-ra való melegítésből majd 4°C-ra való hűtésből áll. A folyamatnak gyorsan le kell zajlania. Az inox fedelet fel lehet nyitni bármikor, hogy hozzáadhassunk alapanyagokat. A termékkel kapcsolatban lévő minden alkatrész kivehető a mindennapi karbantartáshoz és tisztításhoz. A beépített mosás funkcióval ellátott adagoló csap állandó, tökéletes higiéniát biztosít minden kiadagolásnál. Az egyszerű, funkcionális elektromos egység „okos” memóriával rendelkezik, mely automatikusan megismétli a pasztörizálási folyamatot, ha az áramellátás megszakad.  

árajánlatkérés

Pasto 30 pasztörizáló gép (30 lt)
Pasto 60 pasztörizáló gép (60lt)
Pasto 120 paszörizáló gép (120 lt)

 

SOFTGEL lágyfagylalt  gépek - minőség elérhető áron

Készítsen minőségi lágyfagylaltot elérhető árú géppel! A SOFTGEL 112 lágyfagylalt gép egy cilinderrel rendelkezik egy fagylalt ízhez. A SOFTGEL 320 és 336 két cilinderes, két fagylalt ízhez, ez a három típus gravitációs elven működik, ideális a most is trendi lágyfagylalt és jegesjoghurt készítéséhez. A gépekhez kérhető állvány is opcióként.

Könnyen használható, napi karbantartásuk – tisztításuk nagyon kevés időt igényel. Alkalmasak gombócos fagylalt kiszolgálásához, vagy kelyhek készítéséhez. A SOFTGEL 112P, 320P, 336P típusok szivattyús kivitelek, szabályozható az állag, esti tároló funkcióval rendelkeznek, és beállítható a tárolt és a kiadagolt termék hőmérséklete is. 

árajánlatkérés

Softgel 112 lágyfagylaltgép (120x75 gr adag/h)
Softgel 336 lágyfagylaltgép (360x75 gr adag/h)
Softgel 112P lágyfagylaltgép (120x75 gr adag/h)

 

Böngéssze a gyártó weboldalát    legjobb termékek

 

 

 

 

 

Galéria

A TELME gépei a csúcsminőséget képviselik a fagylaltkészítő gépek között, azt a minőséget ami az igazán jó fagylalt készítéséhez szükséges. A gépek szervízigénye minimális, ezt már csak az tetézi, hogy a gyár arra törekszik, hogy az alkatrészek minél olcsóbbak legyenek.  A TELME gyár gépei között megtalálja a fagylalt készítéshez szükséges összes gépet, legyen az hideg vagy meleg eljárással készült fagylalt. Rendelkezésre áll több féle pasztörizáló gép. A fagylaltfagyasztók közt is több méret rendelhető idomulva a különböző méretű termelő egységek igényeihez. A lágyfagylalt készítő gépek közt megtalálható az egy vagy több tartályos kivitel is, akár több íz egyidejű adagolásához. 

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/fagylaltfagyaszto#sigFreeIdf06dd0bae9

 

ABC a fagylaltkeverék pasztörizáló géphez

A)   Fő funkciók

Keveri és összevegyíti a hozzávalókat: tej, tejszín, tejpor, cukor, dextróz, tojás, emulgálók, stabilizálók, stb.

Felmelegít és higiénikussá tesz: feloldja a zsírokat és a csokoládét, elpusztítja a baktériumok nagy részét.

Lehűt és eltart: befejezi a pasztörizálás folyamatát és a megmaradt baktérium flórát nem engedi tovább szaporodni, valamint a rendeleteknek megfelelő hőmérsékleten tartja a keveréket.

 

B)  Különleges jellemzők                                           Előnyök

-  Átlátszó fedél, nyitáskor nem áll le a keverés

-  Ezáltal bármikor adhatunk anyagokat a keverékhez, mely homogén marad

-  Könnyen átlátható elektronikus vezérlés

-  Automatikusan állítja be a kiválasztott hőmérséklet alapján a melegítés időtartamát.

-  Áramkimaradás esetén megismétli a pasztörizálási ciklusokat, amennyiben szükséges

-  Centrifugális pumpa állítható sebességgel

-  Működése a keverék sűrűségéhez igazodik

-  Kever, vagy egyéb közreműködés nélkül átviszi a keveréket

-  Indirekt hőkezelés, hőátadó folyadékkal

-  Megőrzi az alapanyagok eredeti jellemzőit

-  Döntött aljú tartály

-  A keverék teljesen lefolyik

-  Kifolyócsap, beépített átmosóval, szerszámok nélkül szétszedhető

-  Tökéletes higiéniát biztosít minden használat után

-  Működési idő számláló

-  Jelzi a karbantartás szükségességét

-  Autodiagnózis

-  Könnyíti a szerelő munkáját

 

ABC a krémfőző géphez

A) Fő funkciók

Gépesíti és gyorsítjaa kézi munkát, időt és fáradságot spórol. Biztosítja az élelmiszer-higiéniát.

Keveri és összevegyítia hozzávalókat: tej, tejszín, tejpor, lisztek, cukor, dextróz, tojás, emulgálók, stabilizálók, stb., mindazt, ami kell a hagyományos krémekhez, különféle cukrász termékhez, csokoládétemperáláshoz, gasztronómiai termékhez és fagylalt keverékhez.

Felmelegít és higiénikussá tesz és főz: feloldja a zsírokat és a csokoládét, hidratálja a szárazanyagokat, elpusztítja a baktériumok nagy részét és elpárologtatja a fölösleges vizet.

Lehűt és eltart: befejezi a pasztörizálás folyamatát és a megmaradt baktérium flórát nem engedi tovább szaporodni, valamint a rendeleteknek megfelelő hőmérsékleten tartja a keveréket.

 

B) Különleges jellemzők                                           Előnyök

-  Indirekt hőkezelés, hőátadó folyadékkal

-  Megőrzi az alapanyagok eredeti jellemzőit

-  Különböző mennyiséget készít (fél-, vagy teljes tartály)

-  Elektronikus, többnyelvű LCD panel

-  14 előre beállított program

-  A kívánt hőmérsékleten és keverési sebességen dolgozik

-  Jelzi az alapanyag hozzáadását

-  10 beállítható programhely a saját receptekhez

-  Automatikus memória: megismétli az utolsó ciklust

-  Áramkimaradás esetén megismétli a pasztörizálási ciklusokat, amennyiben szükséges

-  Dupla, átlátszó fedél, nyitáskor sem áll le a keverés

-  Ezáltal bármikor adhatunk anyagokat a keverékhez, mely homogén marad

-  Hatásos gőz eltávolítás

-  Mozgó kaparóelem

-  A teljes hőcserélő kapacitás kihasználható

-  A hőmérséklet, a keverési sebesség és az idő beállítható

-  A termékek megfelelő feldolgozása

-  Működési idő számláló

-  Jelzi a karbantartás szükségességét

-  Autodiagnózis

-  Könnyíti a szerelő munkáját

 

ABC a lágyfagylaltgéphez

A) Fő funkciók

Tárolja és eltartja 4 °C-os hőmérsékleten a terméket.

Elegyíti és fagyasztjaa keveréket, miközben levegővel telíti. Ezáltal a keverékből fagylalt lesz.

Tároljaa kész fagylalt egy részét a hengerekben.

Azonnal kiadja a szükséges adagot.

Felhasználások:Fagylalt-adagok, desszertek, kelyhek készítésére és díszítésére

 

B) Különleges jellemzők                                           Előnyök

-  Multifunkcionális, kompakt szerkezet

-  Kis helyen megoldja a keverék tárolását, lefagyasztását, a késztermék eltartását és kiadagolását

-  A burkolat és az élelmiszerrel érintkező részek rozsdamentes acélból, ill. a célnak megfelelő anyagból készült

-  A legszigorúbb higiéniai normának is megfelel

-  A gyártás sorána fagylalt állagának elektronikus ellenőrzése

-  Az éjjeli tárolásnál a fagylalt hőmérsékletének ellenőrzése

-  Biztosítja az optimális működést

-  Nagy- és gyors teljesítményű

-  A tárolás során hosszú ideig megőrzi a fagylalt állagát

-  Gravitációs gépek

-  Egyszerű a felhasználás

-  Rövid és egyszerű a tisztántartás

-  Forgódugattyú-pumpás gépek

-  Növelik a fagylalt térfogatát és krémességét

-  Külön hűtött tároló tartályok

-  Keverékszint jelzés hanggal és fénnyel

-  Tökéletesen tárolja a keveréket

-  Jelzi, mikor kell feltölteni a tartályt

-  Az élelmiszerrel érintkező részek szerszámok nélkül szétszedhetők

-  Egyszerűsíti a használatot és a tisztítást

-  Garantálja a megfelelő higiéniát

-  Működési idő és adag számláló

-  Ellenőrzésre és helyes karbantartásra

-  Autodiagnózis

-  Könnyíti a szerelő munkáját

.

 

 

 

 

 

Árajánlatkérés

 

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.