• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Isa - fagylaltpult - tároló - háttérhűtő - sokkoló - süteményhűtő

 

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKAT! 061-399-4040 - SAJÁT SZERVÍZ - NAGY ALKATRÉSZRAKTÁR - KISZÁLLÍTÁS - BEÜZEMELÉS - TANÁCSADÁS - MEGTÉRÜLÉSI PROGNÓZIS

 

Fagylaltpultok: főszerepben a nyalánkságok!

Fagylaltpultok: főszerepben a nyalánkságok!A fagylalt azoknak az édességeknek az egyike, amire csak kevesen képesek nemet mondani. Egy forró nyári napon néha nem létezik jobb megoldás az elviselhetetlen meleg enyhítésére, mint egy hűs fagylalt elfogyasztása, de bármikor remek desszert lehet pár gombóc jeges finomság.

A nyári hónapokban megsokszorozódik a fagylaltárusító helyek száma, így nem egyszerű elérni az eladóknak, hogy a vásárlók éppen az ő termékeiket válasszák. Korszerű és színvonalas fagylaltpultokkal azonban nem lehetetlen felhívni a figyelmet!

Az általunk kínáltfagylaltpultok használatával Ön is sikeresen kiemelkedhet a tömegből kínálatával. Termékeink különféle méretekben és változatos formákban kaphatóak, de nem csak ettől különlegesek. Az átlagosnál szélesebb üveg lehetővé teszi, hogy a fagylaltpultban a lényeg, vagyis a fagylalt érvényesüljön.  Nem csak látványos, de minőségi is az ilyen pultban tárolt fagyi, mert a különleges hűtőrendszer mindig frissen és hidegen tartja az édességet.

Elegáns, letisztult kivitelezés adja meg a visszafogott, dekoratív megjelenést a fagylaltpultnak. Keressen minket bátran, és csalogasson még több vendéget pultjához!

 

Fagylaltpultok: egész évben fagyiznánk!

Fagylaltpultok: egész évben fagyiznánk!A fagylaltból sosem elég! Persze nem mindegy, hogy milyen az a fagylalt! Édes, krémes, sokféle ízben kapható, eredeti recept alapján készült, természetes hozzávalókból, gyümölcsös, hagyományos, klasszikus vagy éppen különleges, kihagyhatatlan, ami pillanatok alatt boldoggá tesz!

Elmúlik a nyár és vele együtt a fagylaltszezon is? Nem kell így lennie! Keressen minket bizalommal, és válogasson színvonalasfagylaltpultjaink közül! Széles választékunkban különféle méretű és kialakítású fagylaltpultokat talál, melyek segítenek abban, hogy a fagylalt sokáig friss és megfelelően hideg maradjon, a vevők számára jól átlátható és hívogató legyen! Fagylaltpultjaink könnyen tisztítható, tartós anyagból készültek, kialakításuk az eladók és a vásárlók számára is kényelmes!

Minőségi fagylaltpultokat kínálunk minden fagylaltozónak, cukrászdának szeptemberben is! Szerezzen be fagylaltjainak egy minőségi fagylaltpultot akár nyár végén, és folytatódjon tovább a fagylaltszezon!

 

 


 

Oneshow fagylaltpultok és süteményes pultok.

2017 újdonsága!

Az ISA gyár 2017-ben mutatta be a Oneshow szériát, kifinomult, letisztult stílusával megragadja a figyelmet.

A gyönyörű hideg fehér LED fény tökéletesen megvilágítja a kínálatot.

A pultcsalád fagylaltos része 16db ízt kínál a vásárlóknak átlátszó henger alakú tégelyekben, melyekben a fagylalt rétegződése még egy pluszt ad a látványhoz.

Fagylaltpult metszete:

Süteményespult metszete:

 

EZ A PULTCSALÁD KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!


 Supershow fagylaltpultok és süteményes pultok.

Gelatosupershow fagylaltpult
Pastry supershow süteményespult
oldalnézet
Gelatosupershow 2
Supershow összeállítás

Egyedi megjelenést szeretne üzletének? Egyenes formák, igazán lenyűgöző külső. Az ISA új pultja kapható süteményes és fagylaltos kivitelben is. A dupla körös ventillációs hűtés teljesen egyenletes hőmérsékletet biztosít a hűtőtérben. A pult fagylaltos verzióját kifejezetten átlátszó polikarbonát tégelyes használatra tervezték, ezáltal a termék extra nagy felületen látható, növelve az üzlet színvonalát és az eladásokat. A fagylaltos pult elérhető többféle magassággal, és 12, 16, 18, 20, 24 tégelyes verzióban is. A külső személyre szabható a különböző színű frontpanelekkel. 

árajánlatkérés

 

 

Isetta fagylaltpultok

Isetta LX fagylaltpult
Isetta STD fagylaltpult
Isetta 12R LX
Isetta

Alacsony ár - kis méret. Kivételes megbízhatóságának köszönhetően az Isetta modell ideális nagymennyiségű fagylalt értékesítéshez. Egyszerű, modern stílusát kombinálták a modern technikai megoldásokkal. Az eredmény egy fagylaltpult mely kivételes funkcionalitást és maximális teljesítményt garantál.
Továbbá, az ISA több különböző modellt is biztosít formailag és méretileg, melyek kielégítik a vásárlók különböző igényeit. Az Isetta név egy komplett termékskálát takar, mely 5 különböző méretből  és többféle dizájnból áll. A fő jellemző ami összeköti ezeket a termékeket, az a megbízhatóságuk. Az Isettával az ISA cég a piac számos igényére választ adott. 4(+4 alatta), 6(+6), 7(+7), 9(+9), 12(+12) tégelyes kivitelekben.

árajánlatkérés

EZ A FAGYLALTPULT KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

Isabella LX fagylaltpult család

 

Sokoldalúság és rugalmasság, alacsony ár: ezek a kulcsszavak melyeket legtöbbször hallunk, ha az Isabella LX-ről beszélnek, Statikus hűtésű pult, melyet  kifejezetten a nagy volumenű értékesítéshez, bemutatáshoz terveztek. A széles piaci igényeknek megfelelően, az Isabella LX sokféle ízt mutat be és elcsábítja a vásárlókat, hogy megkóstolják fagylaltjait. Egyesíti az olasz technológiát az olasz fagylalt tradícióval.


Fő jellemzői:
-    Monolit szerkezet, CO2 poliuretán (HFC és HCFC mentes) hab hőszigeteléssel.
-    modellek: 10 és 13 tégelyes változat
-    dupla elpárologtató a jobb hőelosztásért
-    ívelt edzett üveg
-    anodizált alumínium felső világítás rögzítés
-    szigetelt takarórész, automata visszahúzással a kiszolgáló oldalon
-    dupla tégelytároló szint 
-    hűtött tárolórész
-    kerekített hűtőkamra fogantyú, a könnyebb kezelésért

árajánlatkérés

 

 

Millennium fagylaltpult, süteményespult család

Millenium SP
Millenium SP STD fagylaltpult
Millenium SP JX fagylaltpult
Millenium SP 12 fagylaltpult
Millenium SP 16 fagylaltpult

A Millennium fagylaltpult és süteményhűtő család túlzás nélkül a legelterjedtebb fagylaltpult Magyarországon. Reális áron csúcsminőség, maximalizált profit.  Alapjában véve háromféle formáról beszélünk melyek legkisebb részleteire is figyelmet fordítottak a tervezésnél, kiszolgálói és vásárlói oldalról is. Ennek a maximalizmusnak köszönhető a Millennium erőteljes karaktere, mely megkülönbözteti a piac más termékeitől. A technológia mellett a formára is nagy hangsúlyt fektettek.  
Három különböző formában kapható:


ST: egyenes vonalú pult, a Millenium család leghagyományosabb darabja. Karakterét az egyenes vonalak és az egyszerűség adja, az ISA cég alapvető hagyományait követve. Legjobban értelemszerűen modern környezetbe illik.

JX: az umbriai cég legújabb újításainak egyike. Karakterét a konkáv üveg adja. Érdemes egyedi frontpanellel kérni, mely igazán egyedivé teszi.

 

SP: ez a második avant-garde modell a Millenium vonalon. A JX-szel ellentétben az üvege konvex. Ebben az esetben is a frontpanel személyre szabható. Mindegyik pult több méretben rendelhető 12 – 24 tégelyesig.  Mindegyik modell kérhető 12+12 tégelyes verzióban, kétféle különböző hőmérséklettel a két tégelycsoportnál. Ez azt jelenti, hogy felosztható a tárolótér kétféle hőmérséklettel való működtetésre. A termékcsalád rendelkezik süteményes pult verzióval is, szintén több méretben és több színvariációval.

KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

árajánlatkérés

 

 

Kaleido fagylaltpultok és süteményes pultok

Kaleido piros fagylaltpult
Kaleido kombináció
Kaleido részletek
Kaleido fagylaltpult nyitás
Kaleido pulttal
Kaleido süteményes pult

 

A legújabb és legmodernebb forma. A Kaleido az új profi fagylaltpult, mely ventillációs hűtéssel működik dupla befúvással, a tökéletes hőmérséklet kiegyenlítés érdekében, valamint automatikus leolvasztó rendszerrel van ellátva. A modell modern, attraktív külsővel rendelkezik, és belül tripla LED-es világítás gazdagítja.

Fő jellemzői:
- Monolit szerkezet 60 mm vastag (HCFC és HFC mentes) környezetbarát CO2 poliuretán szigeteléssel.
- 11 fokos dőlésű bemutatófelület, a jobb rálátásért.
- Corian (duPont) extra tartós munkafelület, kiszolgáló oldali panel epoxy por bevonatos szénacél.
- Melegített, duplaüveges szigetelt frontüveg panel, mely felfelé nyitható gázrugós emeléssel.
- Esztétikus oldalelemek laminált anyagból, az alsó részen lakkozással, a felső üveg részek dupla melegített szigetelt üvegből.
- Elektronikus szabályzópanel a hátsó részen védőpanellel.
- Hőmérséklet szabályzás -20 -tól +2 °C fokig.
- Digitális hőmérséklet kijelző a medencében.
- 4+ klímaosztály (35°C, / 70 %RH)  

KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

árajánlatkérés

 

 

Pagoda fagylalt és süteményespultok

Egy pult, mely bemutatja az olasz fagylalt tradicióit. Dizájn és tradíció egybeolvasztva, egyedi szerkezeti megoldással.
Így született meg az ISA "ívelt kard" alátámasztó eleme, mely lehetővé tette ezt az egydedi és látványos formát.
A szerkezet fő anyagai az üveg és az acél.
A Pagoda Aria alsó részében a hőmérséklet -20°C-tól +2°C-ig szabályozható, mint ahogy a fagylaltos verziónál a felső rész.
A Pagoda ventillációs hűtésű süteményes verziójánál lehetőség van átkapcsolni Full módba, amikor a hideg levegő az egész szerkezetben átkering.   

KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

árajánlatkérés

Pagoda pult
Pagoda kombináció
Nyitás
Pagoda kombináció 2

 

Kelly beépíthető fagylaltpultok és süteményes pultok

Egyszerűen ellenállhatatlan. Így írhatóak le legegyszerűbben az új Kelly pultok. Több szélességben kaphatóak süteményes és fagylaltos kivitelben is. Beépíthető kivitel, a pult külseje igény szerint készíttethető el az üzlet megjelenésének megfelelően. Egyenes, egyszerű vonalak, LED-es világítás, modern megjelenés.  

árajánlatkérés

Kelly 1
Kelly 2
Kelly 3

 

 

Mito fagylaltpultok

Mito winner fagylaltpult
Mito winner színek
Mito winner nyitás
Mito winner kombináció

Igazi forradalom a fagylaltpult technológia terén. Dupla elpárologtató és dupla ventillációs hűtés, a pult a legextrémebb körülmények között is jól teljesít. Nagy színválaszték. Liftes megoldással nyitható frontrész. Páramentes üveg. 12, 16, 18, 20, 24 tégelyes verziók. 

árajánlatkérés

EZ A FAGYLALTPULT KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

Gelatomix 

Engedje el a fantáziáját, indul a show. A GELATOMIX -et egyedi fagylaltköltemények készítéséhez tervezték. A friss gyümölcsökkel vagy kandírozott gyümölcsökkel és toppingokkal szinte végtelen variáció készíthető. A Gelatomix két melegített tégellyel is rendelkezik melyekben kedve szerint tárolhatja a toppingokat is. A gyümölcsöket a beépített munkapadon lehet előkészíteni. A pulthoz kanálmosó is tartozik. Ehhez a pulthoz fagylalttároláshoz a Gelatoshow 2-t tervezte az ISA.  
 
- Külső méretek: 1700x1208x1372.5 mm
- 100 cm x 54 cm hűtött márvány munkafelület
- Statikus hűtés a falakba beépített elpárologtató kígyóval, mely a márványlap alsó részével is kapcsolatban áll.  
- Manuális leolvasztás.
- Különálló hűtőrendszer beépített léghűtéses kompresszorral. 
- Hűtött lapszigetelő rendszer a maximális teljesítmény biztosításához és a maximális energiamegtakarításhoz. 
- 2 vízfürdővel melegített inox 18 cm átmérőjű tároló, forró csoki szószhoz, vagy más meleg toppinghoz. 
- Elektronikus digitális hűtés- és fűtésszabályzás.
- 1/9 és 1/6 Gastronom polikarbonát tégelyek toppinghoz, dekorációhoz.
- Kanálmosó, zuhannyal.  
- Kivehető tárolótálca. 
- Hátsó polcos tárolórész, teljesen felszerelve friss gyümölcs, gyümölcssaláta, joghurt, smoothie, shake és soft    
  drink tárolásához és előkészítéséhez. 
 

árajánlatkérés

Gelatomix pult
Munkafelület

 

Cristal tower süteményes és parfés állóhűtők

Cristal tower 725 álló süteményeshűtő
Cristal tower 925 álló süteményeshűtő
Cristal tower süteményeshűtő

Köszönhetően a 4 oldalról üvegezett kivitelnek a Cristal Towerben bemutatott termékek minden oldalról jól láthatóak. Két verzióban kapható: statikus és ventillációs hűtéssel. A temperált üvegek megakadályozzák a kondenzációt. A polc magassága állítható. A hűtő állandó hőmérsékletet biztosít gyakori ajtónyitás mellett is.

árajánlatkérés

EZ A SÜTEMÉNYES PULT KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

 

Metro süteményespultok

 

MINDEN POLC HŰT! Nagy tárolótér, egyszerű feltöltés, íves vonalak. Ventillációs hűtés, mely egyenletes hőeloszlást ad. A nagy üvegfelületnek köszönhetően a termék nagyon jól látszik. Hátul helytakarékos tolóajtó biztosít hozzáférést a feltöltéshez.

árajánlatkérés

 

 

Labor Háttérhűtő, háttérfagyasztó család

A labor háttérhűtő család két típusban kapható hűtési tartomány szerint: pluszos és mínuszos kivitelben. A mínuszos Labor hűtő ajánlott fagylalt háttérhűtőként megbízhatósága és jó ára miatt is. Az ISA több mint 50 év alatt kialakult tapasztalatai és sok évtizedes fejlesztéseinek köszönhetően, ez a kiváló minőségű hűtő több évtizedig tökéletesen működhet a beállított pontos hőmérsékleten. Elektronikus szabályzópanel, kiváló hőszigetelés, az ajtók automatikusan záródnak. Beépített hermetikus kompresszor. Kapható fehér műanyagbevonatos vagy inox kivitelben.  Az alapkivitel a kerekeket is tartalmazza. Manuális leolvasztás. Maximum 66 alapméretű fagylalttégely tárolására alkalmas.    

Labor 70 háttérhűtő
Labor 70 háttérhűtő 2

árajánlatkérés

LABOR HÁTTÉRHŰTŐ, HÁTTÉRFAGYASZTÓ KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

 

GE Háttérhűtők, háttérfagyasztók 

A GE háttérhűtő szintén kapható pluszos vagy mínuszos kivitelben. Ezeket a háttérhűtőket dupla 144 cm széles méretben is szállítjuk, az ajtókat lehet feles vagy teli kivitelben is kérni és a pluszos kivitel ajtaja rendelhető üveges kivitellel is. Automatikus leolvasztás és kondenzvíz elpárologtatás. Elektronikus szabályzópanel, forgó kerekek.      

árajánlatkérés

Ge 700 háttérhűtő
Ge 1400 háttérhűtő

Böngéssze a gyártó weboldalát:

  Legkedveltebb termékek - galéria   

-

 

 

 

Galéria

Fagylaltpult

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/fagylaltpultok#sigFreeId519f75f8ae

Háttérhűtő

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/fagylaltpultok#sigFreeId0a4f4cbe8d

Sütemény hűtő

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/fagylaltpultok#sigFreeId8d147ffbfd

.

 

 

 

 

 árajánlatkérés

 

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.

Andretti
Telefon: +36 1 399-4040
E-mail: andretti@andretti.hu
Cím: 1044 Budapest, Váci út 13.