• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

LaCimbali kávégép - kávédaráló

 

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKAT! 061-399-4040 - SAJÁT SZERVÍZ - NAGY ALKATRÉSZRAKTÁR - KISZÁLLÍTÁS - BEÜZEMELÉS - TANÁCSADÁS - MEGTÉRÜLÉSI PROGNÓZIS

LCDC Barista MilkMate

Elektromos tejadagolók a tökéletes arányokért!

elektromos tejadagolóA tökéletes kávégépet megtalálni nem könnyű, hiszen ma már rengeteg modellből válogathatunk, a határt csak a kávégépre szánt összeg, illetve a konkrét igényeink szabhatják meg. A kávékészítés egyik sarkalatos pontja a tejadagolás. Egy jó kávé elkészítéséhez egyszerre több dolognak is kapcsolódnia kell: minőségi kávé, megbízható kávégép, tökéletes arányok. Az elektromos tejadagolók használatával nincs többé túl kevés vagy éppen túl sok tej, csak tökéletesen kivitelezett kávé!

Az elektromos tejadagolók használatával nem csupán a kávé válik élvezetesebbé, de az elkészítése is sokkal rövidebb időt vesz igénybe, gördülékenyebbé válik! Mit tud az elektromos tejadagoló, ami miatt minden baristánál ott a helye? Az elektromos tejadagoló beépíthető a pultba, így szépen belesimul a környezetbe, mintha mindig is ott lett volna. Pohármosóval rendelkezik, de ami ennél is fontosabb, állítható tejadagolójának köszönhetően pillanatok alatt kimérhető a szükséges tej mennyiség! A készülék érintőképernyőjén három mennyiséget előre beállíthat, egyet pedig manuálisan tud változtatni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletekért keressen bizalommal!

Cégünk kapta meg a kizárólagos forgalmazását az országban!

Tekintse meg az alábbi videón a működését vagy üzletünkben beüzemelve!

 


Vendégcsalogató italok? Színvonalas kávégépek!

kávégépek

Legyen szó kisebb vagy nagyobb vendéglátóegységekről, a nélkülözhetetlen felszerelések közé tartoznak a kávégépek, melyek éber reggeleket vagy éppen vacsorák kellemes zárát biztosítják a vendégeknek az ízletes italokkal.

Sajnos sokan panaszkodnak arra, hogy egyes helyeken feltűnően rossz kávét főznek, és a rossz hír bizony gyorsan terjed!

Ha kínálatunkból választ kávégépet, biztosan nem fog pórul járni, a készülékekkel főzött kávéért egyenesen rajongani fognak vendégei!

Kávégépeink számtalan típusban, funkciókkal elérhetőek, ennek köszönhetően saját igényeihez, vendéglátóegysége profiljához igazíthatja a készülékek megvásárlását, így többek között választhat karos kávégépet vagy szuperautomata típust is.

A választékban fellelhető kávégépek abban egységesek, hogy a legmagasabb minőséget képviselik, ezért biztosan nem fogja csalódás érni sem Önt, sem pedig vendégeit!

Bátran nézzen körül nálunk, és lendítse fel vállalkozását, vásároljon kávégépet kínálatunkból!
 
 

 

A LaCimbali kávégépek a világon a legmagasabb minőséget képviselik mind minőség, mind a főzött kávé minősége, mind dizájn szempontjából. Az olasz cég nagy hangsúlyt fektet a legkisebb részletekre is, soha nem feledve, hogy a lényeg a főzött kávé minősége, melyet Ön vendégeinek adhat, fejlesztve üzletét és növelve profitját. Termékeink fő irányvonalai: tradicionális karos kávégépek, full automata kávégépek, kávédarálók. 

 

Tradicionális kávégépek:

A tradicionális kávégépeink családjában megtalálja az Önnek megfelelő típust kisebb vagy nagyobb forgalmú üzletébe is. Az olasz, józan ésszel kialakított csúcstechnológia felgyorsítja alkalmazottai munkáját, a legmodernebb energiatakarékos eco technológiák csökkentik áram és vízfogyasztását, így növelve a kávéból egyébként is kihozható magas profitot. 

 

M100 kávégép:

Azoknak, akik nem engednek a minőségből.

 
  Minden kétséget kizáróan Európa egyik legjobb kávégépe....
  Minden kávétípushoz beállítható a tökéletes lefőzési folyamat minden fejen külön. Ez a kávégép a legmodernebb rendszerrel van felszerelve, mely lehetővé teszi a víznyomás   és a kávéfőzés idejének beállítását a használt kávé típusához, a kívánt főzet készítéséhez.
  A termális rendszer egy 10 literes bojleren alapul két hőcserélővel és különálló kávébojlerekkel. 
  Minden fej hőmérsékletét be lehet állítani külön-külön és a kijelzőről irányítani.
  A bojler a SMART BOILER rendszerrel van felszerelve, mely egy különleges bojlerszigetelés, ennek köszönhetően a géppel jelentős energiamegtakarítás érhető el.
1 hagyományos gőzkar, 1 TURBOSTEAM gőzkar a bavatkozás nélküli tejhabosításhoz és melegítéshez. A Gőzkar végén hőérzékelő helyezkedik el, melynek segítségével beállíthatjuk a tej kívánt célhőmérsékletét a melegítéskor, ennek eredményeképp ezzel a gőzkarral latte art minőségű tejhab is készíthető szinte beavatkozás nélkül. 
1 forróvízkar, 3 különböző adag és hőmérséklet beállítással. Új, továbbfejlesztett elektronika.
USB port a szoftverfrissítéshez és recept beállításhoz. Zöld gép, újrafelhasználható anyagokból, 
Egy gépen akár 4 féle kávé (különböző kávéfajta) is adható.energiatakarékos működés. Színek ezüst-vörös, fekete-vörös, fehér-vörös.
Kapható 2, 3, 4 karos kivitelben.Design: Valerio Cometti+V12 Design
 

 

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

M21 kávégép:

Ha kevés a hely...

 
 
Egy fejes professzionális csúcsminőségű kávégép, kisebb forgalmú üzletekbe.
Kávéadagok automatikus elektronikus rögzítése. 1 gőzkar. 1 melegvíz kar.
 

árajánlatkérés itt

 

M24 kávégép:

Dekoratív programozható minőségi kávégép. 

 
 
Kompakt, mikroprocesszoros automatikus kávégép a kávéadag könnyű beprogramozásához.
Nyomógombos kezelőfelület, precíz elektromechanikus gombok és ledek.
2 multiirányú inox gőzkar. 1 inox forróvízkar. Könnyű hozzáférés a belső részekhez.
Egyszerű és kifinomult külső. Méret: 570x510x495 mm, 56 kg.230V/50 Hz/3000-3600 W
 

árajánlatkérés itt

 

M34 kávégép:

Mostantól mindenki megengedheti magának a csúcsminőséget...

 
Thermodrive technológia - egyedi vízhőmérséklet fejenként. Teljes programozhatóság, beállítható vízadag és hőmérséklet. Turbosteam, automata tejhabosítás, készíts el bármilyen tejes italt gyorsabban. Fejenként 4 féle kávétípus külön programozva. LCD kijelző, usb , bluetooth kommunikáció..
 

árajánlatkérés itt

 

 

M39 kávégép:

Programozható csúcsgép automata tejhabosító, hőérzékelős gőzkarral.

 

 

 

Automata kávégép, új továbbfejlesztett elektronikával, mely lehetővé teszi a wifi és bluetooth kommunikációt a kávédarálóval (pl.: magnum on demand, mely 
jelzi a darálási és adagolási paramétereket a kávégép felé)
A bojler fel van szerelve a szabadalmaztatott Okos Bojler rendszerrel (SMART BOILER), mely a speciális szigetelésnek köszönhetően 23% 
energiamegtakarítást eredményez. 1 hagyományos gőzkar és 1 turbosteam( turbógőz) gőzkar, a beavatkozás nélküli tejhabosításhoz, tejmelegítéshez.
1 forróvízkar. Grafikus kijelző. USB port a szoftver frissítéshez. Zöld gép, energiatakarékos üzemmód, újrafelhasználható anyagok.
Titánium ezüst burkolat.  Méret (2 karos verzió) 855x570x565 mm
 

árajánlatkérés itt

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

Fullautomata kávégépek:

Egy gombnyomás és kész a kávé, capuccino, forró csoki, programozzon be előre akár 8 vagy több különböző típust, a kávégép mindent elvégez ön helyett, kávét darál, tejet habosít. Mindez a legmodernebb dizájnnal ötvözve, a legjobb minőségű kávékészítési technológiával fűszerezve. Gyors megtérülés, minimalizált humán erőforrás igénybevétel, hogy mással is tudjon közben pénzt keresni.

 

Q10 kávégép:

A teljesen automatizált megoldás. Automata tejhabosítás, kávédarálás, automata tejkör tisztítás. Dupla adag kiadás, teljes programozhatóság. Készítse el a teljes extra kávépalettát egy gombnyomással.

 

 

Szuperautomatikus espresso, capuccino, és gourmet ital gép. SMART BOILER tecnológia (+30 % gőz és forróvíz kapacitás a hagyományos fépekkel szemben) A kávéfej variálható kamrával rendelkezik bármilyen ital kiadagolásához. Capuccino rendszer az egylépéses capuccino és latte készítéshez. A MILK PRECISION SYSTEM rendszernek köszönhetően (MilkPS) szabályozható
a tej adag és hőmérséklet minden beállított kávéital típushoz.
1 forróvíz kar. Állítható magasságú adagolófej (80-180mm). Csészevezető.
Kapható 1, 2 darálós kivitelben, többféle funkciós összeállítással, és érintőképernyős kivitelben is.
 
 

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

Kávédarálók:

Legyen szó egyszerűbb kávédarálóról, vagy a legmodernebb kávédarálóról amely wifivel kommunikál a kávégéppel, nálunk megtalálja a megfelelőt. 

 

Alapdarabok a kávézóban: a kávédaráló

Alapdarabok a kávézóban: a kávédarálóKávét készíteni mindenki tud, mégsem isznak a vendégek akárhol kávét, ugyanis az igazán jót megtalálni felér egy igazi kihívással. Mégis mitől függ, hogy egy kávézóban milyen minőségű kávét szolgálnak fel? Természetesen az első lépés a minőségi kávé felhasználása, ehhez jön még a szakavatott barista, aki ismeri a kávé fajtákat, az elkészítés módját, az arányokat, és persze az igényes kávégépeket sem lehet kihagyni a sorból.

A kávédaráló már ugyanolyan alapvető kelléke egy színvonalas kávézónak, mint a tejhabosító, vagy a profi kávégép. A szemes kávét egy megbízhatóan teljesítő kávédaráló segítségével lehet a kívánt finomságúra őrölni, és abból elkészíteni a megrendelt meleg italokat. A frissen őrölt kávé sokkal zamatosabb, illatosabb, erősebb, mint a készen vásárolt zacskós kávé, így érdemes a csúcsteljesítményű kávégép mellé egy kávédarálót is beszerezni, ha azt szeretnénk, hogy a vendégek valóban a jó kávé miatt térjenek be hozzánk!

Termékeink modern megjelenéssel, könnyű kezelhetőséggel, megbízható teljesítménnyel bírnak, így melegen ajánljuk őket kávédaráláshoz.

 

árajánlatkérés itt

Magnum silver kávédaráló
Magnum on demand kávédaráló
Conik kávédaráló

 

TÖBB KÁVÉDARÁLÓ TÍPUS KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

Nézze meg a  legkedveltebb termékek galériáját itt

Böngéssze a gyártó weboldalát: 

.

 

 

 

 

Galéria

Kávégép

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeIdca6e47196e

Szépség, megtakarítás, könnyű kezelés, tartósság, és nem utolsó sorban a legjobb minőségű kávé amit kávégéppel készíteni lehet. A LaCimbali kávégépek a csúcsminőséget képviselik a kávégépek között az egész világon. Legyen az tradicionális karos kávégép - mely esetben kávégépeink biztosítják az ideális nyomást mely elengedhetetlen a legjobb kávé főzéséhez. Ebben a kategóriában is több irányt képviselnek a gépeink: a hagyományos egyszerűbb, egyszerű kezelésű gépek kielégítik az alapvető igényeket, ezeknél a gépeknél a lényeg a kávégép mérete (robosztus megjelenés, mely emeli a kávézó imidzsét), a modern megjelenés, az egyszerű kezelés. Egy másik irány a retro kávégépek világa, itt a legfontosabb, hogy a gép alkalmazkodjon az üzlet tervezett stílusához, és természetesen a legjobb kávét főzze, mely elengedhetetlen. A legújabb irányvonalat a WIFI-vel kommunikáló kávégépek képviselik, a kávédaráló és a kávégép kommunikál egymással, a kávégép által eltárolt adatok (pl.: lefőzőtt adagok) usb-n lekérhetőek. 

Kávédaráló

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeId13cdd3cd9b

 

Vízlágyító

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeIda85304c4a5

.

 

 

 

 

árajánlatkérés

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.

Andretti
Telefon: +36 1 399-4040
E-mail: andretti@andretti.hu
Cím: 1044 Budapest, Váci út 13.