• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

LaCimbali kávégép - kávédaráló

 

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAINKAT! 061-399-4040 - SAJÁT SZERVÍZ - NAGY ALKATRÉSZRAKTÁR - KISZÁLLÍTÁS - BEÜZEMELÉS - TANÁCSADÁS - MEGTÉRÜLÉSI PROGNÓZIS

LCDC Barista MilkMate

Elektromos tejadagolók a tökéletes arányokért!

elektromos tejadagolóA tökéletes kávégépet megtalálni nem könnyű, hiszen ma már rengeteg modellből válogathatunk, a határt csak a kávégépre szánt összeg, illetve a konkrét igényeink szabhatják meg. A kávékészítés egyik sarkalatos pontja a tejadagolás. Egy jó kávé elkészítéséhez egyszerre több dolognak is kapcsolódnia kell: minőségi kávé, megbízható kávégép, tökéletes arányok. Az elektromos tejadagolók használatával nincs többé túl kevés vagy éppen túl sok tej, csak tökéletesen kivitelezett kávé!

Az elektromos tejadagolók használatával nem csupán a kávé válik élvezetesebbé, de az elkészítése is sokkal rövidebb időt vesz igénybe, gördülékenyebbé válik! Mit tud az elektromos tejadagoló, ami miatt minden baristánál ott a helye? Az elektromos tejadagoló beépíthető a pultba, így szépen belesimul a környezetbe, mintha mindig is ott lett volna. Pohármosóval rendelkezik, de ami ennél is fontosabb, állítható tejadagolójának köszönhetően pillanatok alatt kimérhető a szükséges tej mennyiség! A készülék érintőképernyőjén három mennyiséget előre beállíthat, egyet pedig manuálisan tud változtatni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletekért keressen bizalommal!

Cégünk kapta meg a kizárólagos forgalmazását az országban!

Tekintse meg az alábbi videón a működését vagy üzletünkben beüzemelve!


Vendégcsalogató italok? Színvonalas kávégépek!

kávégépek

Legyen szó kisebb vagy nagyobb vendéglátóegységekről, a nélkülözhetetlen felszerelések közé tartoznak a kávégépek, melyek éber reggeleket vagy éppen vacsorák kellemes zárát biztosítják a vendégeknek az ízletes italokkal.

Sajnos sokan panaszkodnak arra, hogy egyes helyeken feltűnően rossz kávét főznek, és a rossz hír bizony gyorsan terjed!

Ha kínálatunkból választ kávégépet, biztosan nem fog pórul járni, a készülékekkel főzött kávéért egyenesen rajongani fognak vendégei!

Kávégépeink számtalan típusban, funkciókkal elérhetőek, ennek köszönhetően saját igényeihez, vendéglátóegysége profiljához igazíthatja a készülékek megvásárlását, így többek között választhat karos kávégépet vagy szuperautomata típust is.

A választékban fellelhető kávégépek abban egységesek, hogy a legmagasabb minőséget képviselik, ezért biztosan nem fogja csalódás érni sem Önt, sem pedig vendégeit!

Bátran nézzen körül nálunk, és lendítse fel vállalkozását, vásároljon kávégépet kínálatunkból!
 
 

 

A LaCimbali kávégépek a világon a legmagasabb minőséget képviselik mind minőség, mind a főzött kávé minősége, mind dizájn szempontjából. Az olasz cég nagy hangsúlyt fektet a legkisebb részletekre is, soha nem feledve, hogy a lényeg a főzött kávé minősége, melyet Ön vendégeinek adhat, fejlesztve üzletét és növelve profitját. Termékeink fő irányvonalai: tradicionális karos kávégépek, full automata kávégépek, kávédarálók. 

 

Tradicionális kávégépek:

A tradicionális kávégépeink családjában megtalálja az Önnek megfelelő típust kisebb vagy nagyobb forgalmú üzletébe is. Az olasz, józan ésszel kialakított csúcstechnológia felgyorsítja alkalmazottai munkáját, a legmodernebb energiatakarékos eco technológiák csökkentik áram és vízfogyasztását, így növelve a kávéból egyébként is kihozható magas profitot. 

 

M100 kávégép:

Azoknak, akik nem engednek a minőségből.

 
  Minden kétséget kizáróan Európa egyik legjobb kávégépe....
  Minden kávétípushoz beállítható a tökéletes lefőzési folyamat minden fejen külön. Ez a kávégép a legmodernebb rendszerrel van felszerelve, mely lehetővé teszi a víznyomás   és a kávéfőzés idejének beállítását a használt kávé típusához, a kívánt főzet készítéséhez.
  A termális rendszer egy 10 literes bojleren alapul két hőcserélővel és különálló kávébojlerekkel. 
  Minden fej hőmérsékletét be lehet állítani külön-külön és a kijelzőről irányítani.
  A bojler a SMART BOILER rendszerrel van felszerelve, mely egy különleges bojlerszigetelés, ennek köszönhetően a géppel jelentős energiamegtakarítás érhető el.
1 hagyományos gőzkar, 1 TURBOSTEAM gőzkar a bavatkozás nélküli tejhabosításhoz és melegítéshez. A Gőzkar végén hőérzékelő helyezkedik el, melynek segítségével beállíthatjuk a tej kívánt célhőmérsékletét a melegítéskor, ennek eredményeképp ezzel a gőzkarral latte art minőségű tejhab is készíthető szinte beavatkozás nélkül. 
1 forróvízkar, 3 különböző adag és hőmérséklet beállítással. Új, továbbfejlesztett elektronika.
USB port a szoftverfrissítéshez és recept beállításhoz. Zöld gép, újrafelhasználható anyagokból, 
Egy gépen akár 4 féle kávé (különböző kávéfajta) is adható.energiatakarékos működés. Színek ezüst-vörös, fekete-vörös, fehér-vörös.
Kapható 2, 3, 4 karos kivitelben.Design: Valerio Cometti+V12 Design
 

 

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

M21 kávégép:

Ha kevés a hely...

 
 
Egy fejes professzionális csúcsminőségű kávégép, kisebb forgalmú üzletekbe.
Kávéadagok automatikus elektronikus rögzítése. 1 gőzkar. 1 melegvíz kar.
 

árajánlatkérés itt

 

M24 kávégép:

Dekoratív programozható minőségi kávégép. 

 
 
Kompakt, mikroprocesszoros automatikus kávégép a kávéadag könnyű beprogramozásához.
Nyomógombos kezelőfelület, precíz elektromechanikus gombok és ledek.
2 multiirányú inox gőzkar. 1 inox forróvízkar. Könnyű hozzáférés a belső részekhez.
Egyszerű és kifinomult külső. Méret: 570x510x495 mm, 56 kg.230V/50 Hz/3000-3600 W
 

árajánlatkérés itt

 

M34 kávégép:

Mostantól mindenki megengedheti magának a csúcsminőséget...

 
Thermodrive technológia - egyedi vízhőmérséklet fejenként. Teljes programozhatóság, beállítható vízadag és hőmérséklet. Turbosteam, automata tejhabosítás, készíts el bármilyen tejes italt gyorsabban. Fejenként 4 féle kávétípus külön programozva. LCD kijelző, usb , bluetooth kommunikáció..
 

árajánlatkérés itt

 

 

M39 kávégép:

Programozható csúcsgép automata tejhabosító, hőérzékelős gőzkarral.

 

 

 

Automata kávégép, új továbbfejlesztett elektronikával, mely lehetővé teszi a wifi és bluetooth kommunikációt a kávédarálóval (pl.: magnum on demand, mely 
jelzi a darálási és adagolási paramétereket a kávégép felé)
A bojler fel van szerelve a szabadalmaztatott Okos Bojler rendszerrel (SMART BOILER), mely a speciális szigetelésnek köszönhetően 23% 
energiamegtakarítást eredményez. 1 hagyományos gőzkar és 1 turbosteam( turbógőz) gőzkar, a beavatkozás nélküli tejhabosításhoz, tejmelegítéshez.
1 forróvízkar. Grafikus kijelző. USB port a szoftver frissítéshez. Zöld gép, energiatakarékos üzemmód, újrafelhasználható anyagok.
Titánium ezüst burkolat.  Méret (2 karos verzió) 855x570x565 mm
 

árajánlatkérés itt

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

Fullautomata kávégépek:

Egy gombnyomás és kész a kávé, capuccino, forró csoki, programozzon be előre akár 8 vagy több különböző típust, a kávégép mindent elvégez ön helyett, kávét darál, tejet habosít. Mindez a legmodernebb dizájnnal ötvözve, a legjobb minőségű kávékészítési technológiával fűszerezve. Gyors megtérülés, minimalizált humán erőforrás igénybevétel, hogy mással is tudjon közben pénzt keresni.

 

Q10 kávégép:

A teljesen automatizált megoldás. Automata tejhabosítás, kávédarálás, automata tejkör tisztítás. Dupla adag kiadás, teljes programozhatóság. Készítse el a teljes extra kávépalettát egy gombnyomással.

 

 

Szuperautomatikus espresso, capuccino, és gourmet ital gép. SMART BOILER tecnológia (+30 % gőz és forróvíz kapacitás a hagyományos fépekkel szemben) A kávéfej variálható kamrával rendelkezik bármilyen ital kiadagolásához. Capuccino rendszer az egylépéses capuccino és latte készítéshez. A MILK PRECISION SYSTEM rendszernek köszönhetően (MilkPS) szabályozható
a tej adag és hőmérséklet minden beállított kávéital típushoz.
1 forróvíz kar. Állítható magasságú adagolófej (80-180mm). Csészevezető.
Kapható 1, 2 darálós kivitelben, többféle funkciós összeállítással, és érintőképernyős kivitelben is.
 
 

EZ A KÁVÉGÉP TÍPUS KI VAN ÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

 

Kávédarálók:

Legyen szó egyszerűbb kávédarálóról, vagy a legmodernebb kávédarálóról amely wifivel kommunikál a kávégéppel, nálunk megtalálja a megfelelőt. 

árajánlatkérés itt

Magnum silver kávédaráló
Magnum on demand kávédaráló
Conik kávédaráló

 

TÖBB KÁVÉDARÁLÓ TÍPUS KIÁLLÍTVA BEMUTATÓTERMÜNKBEN!!

Nézze meg a  legkedveltebb termékek galériáját itt

Böngéssze a gyártó weboldalát: 

.

 

 

 

 

Galéria

Kávégép

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeIdca6e47196e

Szépség, megtakarítás, könnyű kezelés, tartósság, és nem utolsó sorban a legjobb minőségű kávé amit kávégéppel készíteni lehet. A LaCimbali kávégépek a csúcsminőséget képviselik a kávégépek között az egész világon. Legyen az tradicionális karos kávégép - mely esetben kávégépeink biztosítják az ideális nyomást mely elengedhetetlen a legjobb kávé főzéséhez. Ebben a kategóriában is több irányt képviselnek a gépeink: a hagyományos egyszerűbb, egyszerű kezelésű gépek kielégítik az alapvető igényeket, ezeknél a gépeknél a lényeg a kávégép mérete (robosztus megjelenés, mely emeli a kávézó imidzsét), a modern megjelenés, az egyszerű kezelés. Egy másik irány a retro kávégépek világa, itt a legfontosabb, hogy a gép alkalmazkodjon az üzlet tervezett stílusához, és természetesen a legjobb kávét főzze, mely elengedhetetlen. A legújabb irányvonalat a WIFI-vel kommunikáló kávégépek képviselik, a kávédaráló és a kávégép kommunikál egymással, a kávégép által eltárolt adatok (pl.: lefőzőtt adagok) usb-n lekérhetőek. 

Kávédaráló

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeId13cdd3cd9b

Vízlágyító

View the embedded image gallery online at:
http://www.andretti.hu/kavegep#sigFreeIda85304c4a5

.

 

 

 

 

árajánlatkérés

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.