• Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 399 4040
  • Andretti Kávézó és Szerviz Kft.

Oranfresh - narancsfacsaró

KÉRJE SZEMÉLYRESZABOTT ÁRAINKAT!! 061-399-4040 - SAJÁT SZERVÍZ - NAGY ALKATRÉSZRAKTÁR - KISZÁLLÍTÁS - BEÜZEMELÉS - TANÁCSADÁS - MEGTÉRÜLÉSI PROGNÓZIS

 

Expressa narancsfacsaró - facsarj pénzt az üzletedből

Olaszországban már nagyon rég rájöttek, hogy mekkora üzlet van a frissen facsart gyümölcsevekben, ez a facsarógép képes kiszolgálni azt a nagyobb forgalmat melyet a tetejére kipakolt narancsok, a gép profi kinézete és a friss gyümölcslé csábítása fog kelteni üzletében. Az Expressa Professional a legújabb, kisebb méretű, stílusos , teljesen automata citrusfacsaró. Kifejezetten kis és közepes méretű narancs, citrom, lime, mandarin automata facsarására fejlesztették ki. 76 mm átmérőig képes citrusfélékből dzsúzt facsarni.
Az Expressa Professional gyorsan elválasztja a narancshéj keserű olaját, így kellemes édes narancslevet kapunk. Helyezze a gyümölcsöt az adagoló részbe, nyomja meg az aktiváló gombot, és a gép 100 %-os narancslevet készít. 

árajánlatkérés

Expressa narancsfacsaró gép

Készlethiány.

 

böngéssze a gyártó weboldalát  

 

.

 

 

 

Árajánlatkérés

                   

           Voltunk, vagyunk, leszünk!

               20 + G + M + B + 17

 

Üzletünkön belül referencia kávézó, fagyizó, pizzéria működik. Gépek bemutatása üzem közben, helyes használata, szakemberekkel konzultáció, különböző szintű oktatások, megtérülési prognózis készítése.

Cégünk nemzetközi referenciákkal bír.

Andretti
Telefon: +36 1 399-4040
E-mail: andretti@andretti.hu
Cím: 1044 Budapest, Váci út 13.