Kávézó Berendezése

Elképzelte már a belső tér hangulatát, ahova betoppan a vendég? Érzi a frissen gőzölgő kávé illatát lassan elkeveredni a levegőben? Minden az álmoknál kezdődik, a cél eléréséhez viszont konkrét beruházásokra van szükség.

A mi feladatunk, hogy támogassuk tervei megvalósításában. Termékeink között kiváló minőségű vendéglátóipari gépeket találhat: kávéfőzőgépet, jégkása gépet, az ezeket támogató konyhai tevékenységhez ipari mosogatógépet és ipari botmixert.

Szolgáltatásaink a vállalkozói igényekhez alkalmazkodnak. Minőségi garanciát jelent, hogy nagy múltú, megbízható márkákkal dolgozunk együtt, így minimalizálja a kockázatot, ha minket választ. Emellett szezonális akciók keretében lehetőséget nyújtunk, hogy kedvező áron juthasson hozzá a kiválasztott termékekhez.

Ha még bizonytalan, térjen be Újpesten található üzletházunkba, és próbálja ki élesben a termékeket! Szakképzett barista kollégáink és munkatársaink segítenek a gépek üzembe helyezésében és a kezelésükhöz szükséges tudás elsajátításában.

Az értékesítésen kívül szervizeléssel is foglalkozunk, így akkor sem kell aggódnia, ha készüléke meghibásodik, vagy cserélni kell egy alkatrészt. Szervizszolgáltatásunk jutányos áron elérhető Magyarország teljes területén. Részletesebb tájékoztatás céljából keressen bizalommal elérhetőségeinken!