A GGF pizzasütőket elsősorban azoknak ajánljuk, aki kimagasló ár-érték arányban keresnek gépeket pékségbe, pizzériába vagy cukrászdába. A komoly múltra visszatekintő, világszerte is előszeretettel használt gyártó a legapróbb részletekre is odafigyel a pizzasütők előállításakor, így azokat hosszú élettartam és megbízható működés jellemzi. Az Andretti kínálatában a trevisoi cég számos szériáját megtalálja, így könnyedén rátalálhat az Ön számára ideális pizzasütőre. Érdemes gyakran visszalátogatnia, hiszen a GGF folyamatosan fejleszti pizzasütőit, mi pedig folyamatosan frissítjük termékpalettánkat. Válogasson elektromos pizzasütőink és tésztadagasztóink között!

Tekintse meg a GGF árlistáját : ITT

GGF márkájú kisméretű pizzasütő széria

Micro pizzasütő széria

A kompakt, könnyen használható készülék éttermekbe és otthoni használatra is tökéletes.

Pizza kemence normál méretű pizzák készítéséhez

X pizzasütő széria

A belépőszintű termékcsalád 30 és 36 cm-es verzióban elérhető. Megújult dizájnnal kapható.

Pizza kemence normál méretű pizzák készítéséhez

XR pizzasütő széria

Belső körbe samottbéléssel érhető el, amely jól tartja a meleget, ezért felfűtést követően kevés áramfelvétellel tartja a kellő hőmérsékletet.

GGF dagasztógépek a tökéletes pizzatésztáért

K dagasztógép széria

A rozsdamentes acél kialakítás igazán hosszú élettartamot biztosít. Négyféle változatban elérhető.

Pizzatészta dagasztó gépek

KTE dagasztógép széria

Páratlanul könnyű kelt tészta egyszerűen. Ezt biztosítja a KTE széria minden egyes darabja.

Cégünk 1991 óta foglalkozik vendéglátóipari gépek forgalmazásával. Kimagasló tapasztalatunk a garancia arra, hogy a termékpalettán kizárólag kifogástalan minőséget képviselő pizzasütők kapjanak helyet. Webshopunk mellett Újpesten 1000 nm-es üzletközponttal is rendelkezünk, ahol személyesen is meggyőződhet kínálatunk színvonaláról. Csatlakozzon Ön is ahhoz a több mint 5000 elégedett vállalkozáshoz, akik már letették voksukat az Andretti pizzasütői és egyéb termékei mellett – vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!