A GGF pizzasütőket elsősorban azoknak ajánljuk, aki kimagasló ár-érték arányban keresnek gépeket pékségbe, pizzériába vagy cukrászdába. A komoly múltra visszatekintő, világszerte is előszeretettel használt gyártó a legapróbb részletekre is odafigyel a pizzasütők előállításakor, így azokat hosszú élettartam és megbízható működés jellemzi. Az Andretti kínálatában a trevisoi cég számos szériáját megtalálja, így könnyedén rátalálhat az Ön számára ideális pizzasütőre. Érdemes gyakran visszalátogatnia, hiszen a GGF folyamatosan fejleszti pizzasütőit, mi pedig folyamatosan frissítjük termékpalettánkat. Válogasson elektromos pizzasütőink és tésztadagasztóink között!

ÁRLISTA ITT!

GGF márkájú kisméretű pizzasütő széria

Micro pizzasütő széria

A kompakt, könnyen használható készülék éttermekbe és otthoni használatra is tökéletes.

Pizza kemence normál méretű pizzák készítéséhez

X pizzasütő széria

A belépőszintű termékcsalád 30 és 36 cm-es verzióban elérhető. Megújult dizájnnal kapható.

Pizza kemence normál méretű pizzák készítéséhez

XR pizzasütő széria

Belső körbe samottbéléssel érhető el, amely jól tartja a meleget, ezért felfűtést követően kevés áramfelvétellel tartja a kellő hőmérsékletet.

GGF dagasztógépek a tökéletes pizzatésztáért

L dagasztógép széria

A rozsdamentes acél kialakítás igazán hosszú élettartamot biztosít. Többféle változatban elérhető.

Pizzatészta dagasztó gépek

LR dagasztógép széria

Páratlanul könnyű kelt tészta egyszerűen. Ezt biztosítja az LR széria minden egyes darabja.

Cégünk 1991 óta foglalkozik vendéglátóipari gépek forgalmazásával. Kimagasló tapasztalatunk a garancia arra, hogy a termékpalettán kizárólag kifogástalan minőséget képviselő pizzasütők kapjanak helyet. Webshopunk mellett Újpesten 1000 nm-es üzletközponttal is rendelkezünk, ahol személyesen is meggyőződhet kínálatunk színvonaláról. Csatlakozzon Ön is ahhoz a több mint 5000 elégedett vállalkozáshoz, akik már letették voksukat az Andretti pizzasütői és egyéb termékei mellett – vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!